Classic Paddock Car Auctions
   
Aantal keer bekeken: 269

Online veiling van klassieke en exclusieve moderne auto's!

-  Veiling van klassieke en exclusieve moderne auto’s
-  Online veilingplatform met internationaal bereik
-  Meerdere georganiseerde kijkdagen per veiling op locatie
-  24/7 camera beveiligde moderne stalling
-  Full service professionele veilingdienst
-  Nationale en internationale reclame
-  Unieke samenwerking met CineCars, de oldtimer community van Europa
-  Auto’s zijn beoordeeld, gewaardeerd en omschreven door taxateur
-  Beste tarieven voor kopers en verkopers

 

online veilen van klassieke en exclusieve moderne auto’s met kijkdagen en in beheer van een veilingmeester.

Aangeboden auto’s kunnen variëren van een Ferrari, Porsche of Jaguar moderne of klassieke sportauto, maar ook een klassieke Fiat 500 of gespierde Chevrolet Corvette. Van volledig origineel, special customized, volledig of deels gerestaureerd of waar nog wat verbeterpunten aan zijn. De veilingmeester bepaalt de samenstelling van de veiling.

Doelstelling van Classis Paddock is om voor een breed publiek een grote collectie klassiekers een aantal keren per jaar te veilen waarbij liefhebbers van klassieke en exclusieve auto’s bij elkaar komen via deze online veilingwebsite en in ons bedrijfsgebouw, onze Classic Paddock, waar de aangeboden auto’s tijdens de kijkdagen te bezichtigen zijn.

Van de aangeboden auto’s wordt een uitgebreide omschrijving en een professionele fotoreportage gemaakt. Deze zijn te zien op deze veilingwebsite, zodat iedere koper een goed en eerlijk inzicht krijgt in de aangeboden auto’s.

Registreren

Registreren is gratis en binnen 5 minuten gerealiseerd. Na deze registratie kan worden geboden op de klassieker van uw keuze in de lopende veiling. Uiteraard staan deze biedingen onder notarieel toezicht en gelden hierbij onze algemene voorwaarden.

 « Terug

BedrijfspromotieAdverteer